Hakkımızda


2004 yılında kurulan Turkuaz Bilgisayar, kurulduğu günden itibaren büyümesini aralıksız olarak sürdürerek Samsun’un sayılı firmalarından biri olmayı başarmıştır. Her türlü bilgisayar ürününde en kaliteli en uygun fiyatlarla sunmayı çalışma prensibi olarak belirleyen firmamız çalıştığı müşterileri ile karşılıklı güven duygusu içinde büyümeye ve hizmet vermeye devam etmektedir.

Turkuaz Bilgisayar, çalıştığı tüm müşterilerinin en üst düzeyde teknoloji kullanımlarını sağlamayı ve güncel teknolojiye dayanan çözümlerle buluşturmasını hedeflemektedir. Bu hedefi gerçekleştirirken, fiyat/performans dengesini en ideal seviyede tutarak, işletme maliyetini mümkün olan en düşük düzeye çekmeyi amaçlamaktayız.

Turkuaz Bilgisayar; teknolojiyi günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak gören, teknoloji yatırımlarını gereksinim olarak kabul eden, teknolojinin sağladığı imkanları ürün ve hizmet kalitesi açısından tamamlayıcı olarak benimseyen, teknolojiyi amaç değil işi için bir araç olarak kullanmayı hedefleyen, orta/büyük ölçekli özel şirketler ve kamu kuruluşlarıyla çalışmayı hedeflemektedir.

Turkuaz Bilgisayar; müşterilerinin ihtiyaçlarını ve altyapı gereksinimlerini zamanında ve doğru tespit ederek, bu ihtiyaçları en uygun biçimde karşılayacak çözümler sunmaya yönelik bir satış ve pazarlama stratejisi izlemektedir. Müşterileriyle her zaman yakın ilişkiler kurarak ve bu sayede müşterilerinin ihtiyaçlarını kısa zamanda saptayarak, bunun sonucunda gerek müşterilerine sunduğu çözümler gerekse de onlarla paylaşmaktan çekinmediği bilgi birikimi ve önerileriyle, müşterileri için sadece bir çözüm ortağı değil aynı zamanda bir yol gösterici kimliğindedir.

Faaliyet gösterdiği bilişim sektöründeki rekabet ortamını bir avantaj olarak gören firmamız; kuruluşundan bu yana sektörünün rekabetçi ve dinamik oyuncusu olma yolunda önemli adımlar atmıştır. Turkuaz Bilgisayar, sektöründeki yenilikçi çözümlere öncülük etme misyonunu her geçen gün daha da geliştirerek sürdürmektedir.

 

Arıza Takip
Takip No